Διαμονή

Νιώστε Την Μεσαιωνική Αύρα Σε Μια Μοντέρνα Εποχή

Στο μεγαλοπρεπές Argentikon υπάρχουν 8 Σουϊτες σε πέντε ξεχωριστά πέτρινα κτίρια. Ψηλοί μαντρότοιχοι, αψιδωτές πόρτες και παράθυρα, χαρακτηριστικά της μεσαιωνικής εποχής μαζί με την τοπική τεχνική κτισίματος με τη Θυμιανούσικη πέτρα, συνδυάστηκαν αρμονικά με σεβασμό στην ιστορία και το περιβάλλον, εκφράζοντας τέχνη.

Πληθώρα λουλουδιών, φυτών και δέντρων περιβάλλουν τις αυλές των επαύλεων, προσφέροντας ησυχία και απομόνωση για τον φιλοξενούμενο που επιθυμεί να απολαύσει την απόλυτη ηρεμία.

Χρόνια πριν...

... το Palazzo και το Castello, η Venezia και η Genova, το Pyrgi και το Pyrgousiko, ήταν οι επαύλεις που έμεναν οι άρχοντες Argenti.

Σήμερα...

... επιπρόσθετα με την Σουίτα Kampos και την Σουίτα Chios, με μοναδικό διάκοσμο η κάθε μία, αντανακλούν το μεγαλείο μιας εποχής που πέρασε, με αυθεντικά χειροποίητα και καλαίσθητα έπιπλα αντίκες, ζωγραφιστά ταβάνια, διακοσμητικά κομψοτεχνήματα, περίτεχνους πολυελαίους και πέτρινα τζάκια.

Εξαίσια μεσαιωνική τέχνη και εποχή έχουν συνδυαστεί αρμονικά με τις σύγχρονες παροχές προσφέροντας μια εμπειρία διαμονής. Όλες οι Σουϊτες διαθέτουν καθιστικό χώρο, βεράντα ή αυλή, μαρμάρινα μπάνια, in-Suite θεραπείες μασαζ και ομορφιάς, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και πολυτελή προϊόντα περιποίησης μπάνιου

Facebook Twitter Google+ Pinterest