Γάμος & Συνέδρια

Γάμος & Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το Αργέντικον είναι το ιδανικό εφαλτήριο για το ξεκίνημα της κοινής ζωής των νεόνυμφων: Την Γαμήλια δεξίωση! Οι μαγευτικές υποδομές του Κτήματος και το απαράμιλλο σέρβις είναι ο ιδανικός συνδυασμός της πρώτης σας -και πιο σπουδαίας- μέρας της κοινής σας ζωής.

 

Παραμυθένιος Γάμος Στο Αργέντικον

Η Χίος και το Αργέντικον είναι το τέλειο μέρος για έναν ονειρεμένο γάμο. Μετά την τελετή σε μία από τις πολλές εκκλησίες ή στα μικρά παρεκκλήσια του νησιού, η δεξίωση στο Αργέντικον θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Στην καρδιά ενός κατάφυτου και ευωδιαστού κήπου, η παλιά ψηλοτάβανη αποθήκη του Κτήματος της μεσαιωνικής περιόδου, είναι ιδανική για εκδηλώσεις γάμων χαρίζοντας αναμνήσεις μιας ζωής. Το έμπειρο προσωπικό του Κτήματος θα φροντίσει να σας εξασφαλίσει τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις που διαρκούν στον χρόνο.

Από την στιγμή που οι νεόνυμφοι καταφθάνουν στο Αργέντικον το προσωπικό αναλαμβάνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του ζευγαριού στην εντέλεια. Για κάθε μεγάλη ή μικρή περίσταση, δοκιμαστικό δείπνο, γαμήλιο γεύμα ή γαμήλια δεξίωση, πραγματοποιείται βάσει των επιθυμιών του ζευγαριού και προσαρμόζεται στις προσωπικές τους επιθυμίες και ανάγκες.

 

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

  • Εορταστικά Δείπνα
  • Brunches & Γεύματα
  • Coctail parties & Βάπτιση
  • Επέτειος & Γενέθλια

Συναντήσεις & Συνέδρια

Το Αργέντικον στη Χίο έχει την δυνατότητα να διοργανώσει συνέδρια, συναντήσεις στελεχών και εκδηλώσεις καθώς είναι άρτια τεχνολογικά εφοδιασμένο προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση.

Η παλιά ψηλοτάβανη αποθήκη του Κτήματος των 210 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 130 άτομα. Χτισμένη το 1550 και πλήρως αναπαλαιωμένη το 2005, η αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων είναι καλυμμένη πλήρως με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης, υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 45 άτομα.

Flipchart και πίνακας, έδρανο ομιλητή, ασύρματη μικροφωνική εγκατάσταση, φωτοτυπικό, φαξ, ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου, 42” LCD TV, σύστημα DVD player και φορητός υπολογιστής, είναι ο εξοπλισμός που παρέχεται χωρίς χρέωση. Επιπρόσθετα παρέχονται υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης κατόπιν αιτήματος.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Argentikon μπορεί να ανταποκριθεί επιτυχώς σε οποιαδήποτε απαίτηση της εκδήλωσης.

 

Επιχειρηματικές Συναντήσεις

  • Συνέδρια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις παρακίνησης και σύσφιξης σχέσεων
  • Εκθέσεις
  • Εργαστήρια
Facebook Twitter Google+ Pinterest